"Davisa bomo "trejdali", a nikakor ne v Lakerse."

Liga NBA 15. Mar 201919:41 > 19:43
Chris Graythen/Getty Images

Znani ameriški novinar Marc Spears, ki od blizu spremlja dogajanje pri New Orleans Pelicansih, je razkril, da vodstvo kluba poleti Anthonyja Davisa zagotovo ne bo poslalo k LA Lakersom.

Prvi zvezdnik Pelikanov je za menjavo zaprosil po sedmih neuspešnih sezonah v New Orleansu, vselej pa se je govorilo, da se bo Anthony Davis skoraj zagotovo preselil v Los Angeles Lakerse. No prestop v omenjeno ekipo, zaradi odločitve vodstva New Orleansa, kot kaže odpade.

Lakersi so bili na zadnji dan prestopnega roka v tej sezoni zelo agresivni, a nikakor niso uspeli zadovoljiti apetitov New Orleansa.

Rečeni mi je bilo, da za prestop Davisa v Lakerse ni nobene možnosti,” razkriva novinar Eric Spears, ki dodaja: “Vse je zelo enostavno. Vodstvo Pelikanov se je odločilo, da do prestopa v Lakerse ne bo prišlo.

V vrsti za Davisa najbolj zagreto čaka Boston, ki bo imel poleti priložnost za napad na zvezdnika.

Davis je pri 26 letih že šestkrat igral na tekmi vseh zvezd, trikrat je bil izbran v idealno peterko rednega dela sezone, v tej sezoni pa na tekmo dosega po 26,5 točke in 12 skokov. New Orleans je kljub izrednim predstavam Davisa že ostal brez možnosti za uvrstitev v končnico.