Dallas v Oklahomi brez Dončića

Liga NBA 31. Mar 201919:18 > 19:26
Getty Images

V Ligi NBA bomo v noči na ponedeljek videli sedem tekem. Za nas bo najbolj zanimiv obračun med Dallasom in Oklahomo, ki ga boste lahko pospremili tudi z neposrednim prenosom na kanalu Sportklub 1 (21:30), spodaj pa si oglejte zanimivo debato naših komentatorjev in Smiljana Pavića pred srečanjem.

Tekmo v Oklahoma Cityju bo sicer zaradi lažje poškodbe stegenske mišice poškodbe izpustil prvi zvezdnik Dallasa Luka Dončić. Trener Dallasa Rick Carlisle je v napovedi tekme povedal, da noče tvegati z nastopom slovenskega čudežnega dečka, ki je sicer sezono zaenkrat oddelal z odliko.

Še pred tekmo boste lahko na našem Facebook profilu pospremili studijski del, v katerem vam bodo Luka ŠtucinMatija Kosmač in Smiljan Pavić postregli z vsemi informacijami o obračunu med Oklahomo in Dallasom.

Dvoboj med Oklahomo in Dallasom se bo začel ob 21.30 po slovenskem času, zato je poškodba Dončića velik udarec za vse ljubitelje košarke na sončni strani Alp. Po pravem košarkarskem prazniku v Miamiju, ko smo lahko tudi na Sportklubu spremljali prvo srečanje med Dončićem in Dragićem v Ligi NBA, bomo tokrat na tekmi Dallasa ostali brez čarobnih potez najbolj vročega novinca v tej sezoni.