Se bo Carmelo Anthony preselil v Los Angeles?

Liga NBA 27. Jan 201718:29 > 18:31
Pool/Getty Images

Ameriški športni mediji poročajo, da se utegne krilni košarkar Kratkohlačnikov iz New Yorka, Carmelo Anthony, preselili v sončno Kalifornijo. Natančneje v Los Angeles, ampak ne k Lakersom, pač pa Clippersom.

Michael Reaves/Getty Images

Sodeč na pisanje ameriških medijev odgovorni pri Knicksih očitno ne vedo, kaj počnejo, saj so Anthonyja ponudili LA Clippersom, ob tem pa v zameno ne zahtevajo nikogar od njihovih zvezdnikov.

New York se je tako očitno pripravljen odreči izkušenemu košarkarju v zameno za igralce, ki niso v prvem planu pri trenerju Clippersov Docu Riversu.

Iz Kalifornije očitno na to ponudbo še niso odgovorili, če pa do realizacije prestopa dejansko pride, bi bili lahko Clippersi v nadaljevanju letošnje sezone eni glavni pretendentov za naslov prvaka.

32-letni Carmelo Anthony je v New York prestopil pred šestimi leti iz Denverja. Mediji so poročali tudi, da je New York Anthonyja najprej ponudil Clevelandu v zameno za Kevina Lova, a je ekipa iz Ohia ponudbo zavrnila.

Anthony bo sicer samo v letošnji sezoni zaslužil dobrih 24 milijonov dolarjev, v povprečju pa na tekmo doseže 22,7 točke, 6 skokov in 3 asistence.