Ko ne gre Hardnu, je tukaj Westbrook

Liga NBA 7. Feb 20206:01 > 6:01
Emilee Chinn/Getty Images

V noči na petek je največ zanimanja v Ligi NBA pritegnil obračun LA Lakersov in Houstona v Staples Centru. Na koncu so se po zaslugi izjemne predstave Russella Westbrooka veselili gostje. Giannis Antetokounmpo je bil s 36 točkami najboljši strelec ob domači zmagi Milwaukeeja proti Philadelphii.

Povezano

Najzaslužnejši za zmago Houstona je bil Russell Westbrook z 41 točkami, osmimi skoki in petimi podajami. Westbrook je na srečanju tudi presegel mejo 20 tisoč doseženih točk v Ligi NBA. Nekoliko slabše razpoložen je bil tokrat drugi zvezdnik raket James Harden, ki je dosegel 14 točk, sedem skokov in sedem podaj.

Pri LA Lakersih je bil z 32 točkami in 13 skoki najučinkovitejši Anthony Davis, LeBronu Jamesu pa je ob 18 točkah in 15 podajah samo en skok manjkal do novega trojnega dvojčka.

Z novo MVP predstavo je postregel tudi Giannis Antetokounmpo, ki je skupaj z Jamesom izbral tudi ekipi za All Star tekmo. Grški stroj je ob zmagi Milwaukeeja proti Philadelhii s 112:101 dosegel 36 točk, 20 skokov (!) in šest podaj.