Ob 1.00 v živo na SK 1: Indiana in Miami za prevlado na Vzhodu

Liga NBA 10. Dec 201315:00 > 15:01

Ljubljana – V sredo ob 1.00 zjutraj vas na SK 1 čaka veliki derbi Vzhodne konference lige NBA med Indiano Pacers in Miami Heat.

Indiana Pacers
in Miami Heat sta odlično krenila v sezono. Prvi so ob 18. zmagah klonili le trikrat, drugi so zbrali 16 zmag in pet porazov. V izjemno slabi konkurenci na Vzhodu več kot dovolj, da eni in drugi prepričljivo držijo prvo in drugo mesto. Pacersi se v tem trenutku lahko celo pohvalijo z najboljšim izkupičkom v celotni ligi NBA.

Trenutno igrajo zelo dobro,” je prvi zvezdnik vročice LeBron James pohvalil Indiano, ki so jo v lanskem finalu Vzhodne konference izločili šele po sedmih tekmah, leto prej pa so bili v polfinalu boljši s 4:2. “Mi se trudimo, da izkoristimo ves potencial. Bomo videli, kaj lahko storimo,” James ni želel dajati visokoletčih napovedi, čeprav je jasno, da želijo v taboru Miamija svojim najresnejšim tekmecem na Vzhodu poslati jasno sporočilo.

Inidana je tik pred koncem pet tekem trajajoče gostujoče turneje. V nedeljo jim je Oklahoma zadala najhujši poraz v sezoni, ko jih je odpravila s kar 118:94. Bomo tokrat znova videli staro dobro Indiano ali se trenutno eni najbolj vročih ekipi v ligi NBA obeta nov polom? Spremljajte od 1.00 naprej ekskluzivno na SK 1.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images