Khabib želi spoznati največjega vseh časov

Liga NBA 7. Feb 202214:58 0 komentarjev
Michael Jordan; foto: Guliverimage

Upokojeni MMA zvezdnik Khabib Nurmagomedov je v svojem življenju spoznal številna znana imena iz sveta športa in zabave, vendar med njimi (še) ni bilo Michaela Jordana.

Nekdanji UFC prvak Khabib Nurmagomedov se je v preteklosti družil tudi z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom in enim najboljših nogometašev vseh časov Cristianom Ronaldom.

Čeprav je spisek uglednih imen, s katerimi si je izmenjal vsaj nekaj besed, praktično neskončen, se vendarle najde tudi nekdo, ki ga še ni spoznal, vendar bi Dagestanec rad, da bi se to v prihodnosti spremenilo. Govora je o najboljšem košarkarju vseh časov Michaelu Jordanu.

“Res si želim spoznati Michaela Jordana. Pogosto igram košarko, vendar ne na klasičen način. Mi imamo svojo ‘dagestansko’ košarko, ki je kombinacija rokoborbe in teka,” je Nurmagomedov odkril med gostovanjem v Full Send Podcast, nato pa z nasmeškom na obrazu tistemu, ki bi mu uresničil željo, tudi ponudil nagrado: “Tistemu, ki mi bo dogovoril srečanje z Michaelom Jordanom, bom podaril tri ovce.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!