LeBron: Jaz sem igralec, ne menedžer

Košarka 28. Feb. 202210:36
Delite:
LeBron James
Foto: AP Photo/Mark J. Terrill

Nasprotno z govoricami iz zadnjih dni, je LeBron James izjavil, da kariero želi zaključiti pri Los Angeles Lakers.

“To je organizacija, v kateri se vidim. Tukaj sem. Tukaj sem, vidim se v vijolično-zlatem dresu, dokler bom lahko igral,” je dejal LeBron James.

Američan je nemir v ameriških medijih izzival z izjavo, da bo zadnjo sezono v karieri odigral s svojim sinom Bronnyjem, ne glede na to, v kateri ekipi. Bronny šteje 17 let in bo lahko v Ligi NBA zaigral v sezoni 2024/25.

“Imam tudi ta cilj, če bo mogoče – ne vem, ali je sploh mogoče – če bom lahko, da igram s sinom, rad bi to naredil. To je nekaj, kar si bi vsak človek želel v življenju, to je nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi. To ne pomeni, da ne želim biti v Lakersih,” je dodal James.

Pred njim je še leto dni pogodbe z Lakersi, medtem ko bo poleti lahko podpisal dveletno podaljšanje pogodbe vredno več kot 97 milijonov ameriških dolarjev.

James je še poudaril, da je on samo igralec in ne sprejema nobenih dodatnih odločitev, čeprav lahko večkrat zasledimo namige, da je vpleten tudi v nekatere odločitve vodstva.

“Jaz ne narekujem. Vprašajo me za mnenje, jaz ga podam, povem tisto, kar verjamem, toda ne sprejemam nobene odločitve. Zato imamo menedžment,” je zaključil James.

Komentari

Vaš komentar