Nekdo si je drznil vreči 10 tisočakov na kraljeviče

Košarka 14. Jul 20229:52 > 10:02
Foto: Cary Edmondson-USA TODAY Sports via Guliverimage

Ekipa Sacramento Kings ima sodeč po mnenju stavnic bore malo možnosti za naslov prvaka v sezoni 2022/2023, saj nastopajo v izjemno močni zahodni konferenci.

Navkljub zgoraj navedenemu dejstvu obstajajo osebe, ki ekipi iz Kalifornije zaupajo.

Nekateri celo tako močno, da so pripravljeni na njihovo slavje pod konfeti junija 2023 vplačati zajeten del svojega proračuna. Neimenovani Američan je ta teden položil 10.000 dolarjev na to, da bodo košarkarji, ki domujejo v Golden 1 Centru, prihodnje leto postali prvaki lige NBA!

Da, prav ste prebrali. “Junak”, ki je morda blodnjavi oboževalec ekipe Kings, ali pa ima preveč denarja ter ne ve, kam s sredstvi, verjame v ekipo De’Aarona Foxa, Domantasa Sabonisa, Harrisona Barnesa in novinca Keegana Murrayja.

Pri svoji lokalni stavnici je sicer dobil izjemno ugodno kvoto 750, tako da bo v primeru uspeha zaslužil nekaj manj kot 7,5 milijona “zelencev”, a bodimo realni … Prav veliko možnosti za finančno prelomnico pri takšni naložbi vendarle nima.

Aktiven niz

Sacramento Kings so v končnici nazadnje igrali v sezoni 2006, tako da vlečejo najdaljši niz brez “playoffa” v zgodovini lige. Prvaki so bili samo v sezoni 1951, toda tedaj še pod drugačnim imenom, Rochester Royals.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje