Hrvaški košarkar grdo ozmerjal slovenskega sodnika (VIDEO)

Evroliga 26. Apr 20249:38 3 komentarji

V končnici evroligaške tekme med Realom in Baskonio je Mario Hezonja zaradi pritoževanja nad sodniško odločitvijo dobil dve zaporedni tehnični napaki in moral z igrišča. Hrvat je po izključitvi povsem izgubil živce in grdo ozmerjal slovenskega sodnika Sašo Pukla.

Vse skupaj se je začelo slabe štiri minute do konca, ko je Real sicer visoko vodili, a to ni preprečilo vročekrvnemu Hrvatu, da se po nedosojeni osebni napaki ne napoti do slovenskega sodnika Saše Pukla in mu pove nekaj krepkih.

Pukl je besede Hrvata hitro nagradil s tehnično napako, po burni reakciji nekdanjega NBA-jevca pa je sledila še druga in hrvaški reprezentant je moral v slačilnico.

Izključitev Hezonja ni najbolje sprejel, najprej se je začelo z metanjem predmetov na rezervni klopi, ob odhodu v slačilnico pa je še grdo ozmerjal slovenskega sodnika.

“Pod prho ne bo gneče”

“Vse skupaj je bilo ob takem vodstvu Reala povsem brez potrebe, a to je temperament, ki ga Mario ima,” je reakcijo Hrvata komentiral strokovni komentator prenosa Marko Maravič, komentator Matija Kosmač pa je v smehu dodal: “Pod prho pa ne bo gneče.”

Real je na koncu drugo četrtfinalno tekmo proti Baskonii dobil s 101:90 ter v seriji povedel z 2:0. Košarkarski beli balet za napredovanje v polfinale potrebuje le še eno zmago.

Vrhunci tekme med Realom in Baskonio (2. tekma):

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje