Medsebojna podpora: Dončić, Dukić in Klakor so pripravljeni

Košarka 24. Jul 202117:03
Zasebni arhiv/Milivoj Dukić
Zasebni arhiv/Milivoj Dukić

Začele so se olimpijske igre, slovesnost ob odprtju je končana, na družbenih omrežjih pa se jasno vidi kako dobro vzdušje vlada med tekmovalci iz nekdanje skupne države.

Milivoj Dukić, najboljši jadralec v Črni gori in selektor Ilko Klakor sta imela prijeten pogovor s članom slovenske odprave Luko Dončićem, ki velja za enega najboljših igralcev lige NBA in za eno izmed največjih zvezd tokratnih olimpijskih iger.

Dukić in Klakor sta Dončiću zaželela vse najboljše, Luka pa je fantoma iz Črne gore zaželel veliko uspeha pa čeprav je jasno da bo zvezdnik Dallasa pesti držal za Slovenca Žana Luko Zelka, ki bo skupaj z Milivojem Dukićem in Tončijem Stipanovićem branil ugled regije na regati.

Spomnimo, tekmovanje v jadranju se začne 25. julija. Skupno bo deset regat, po petih tekmovalnih dneh pa bo sledil zadnji dan na katerem se bo deset najboljših borilo za medalje.

Istočasno se bo Luka Dončić v izjemno močni konkurenci s slovensko košarkarsko reprezentanco spustil v boj za medalje. Na prvi tekmi se bo Slovenija 26. julija pomerila z Argentino.

Komentari

Vaš komentar