Spremljajte evropske prvake tudi v kvalifikacijah!

Reprezentance 8. Nov 201716:30 > 16:37
Goran Dragić in Luka Dončić sta leta 2017 Slovenijo popeljala do naslova evropskih prvakov (KZS)

Navijači, ki so #mojtim podpirali na evropskem prvenstvu na Finskem oziroma v Turčiji, lahko od danes naprej po posebni ceni naročijo vstopnico za tekmo kvalifikacij za SP med Slovenijo in Belorusijo.

KZS/Twitter

V novembru bosta na sporedu prvi dve tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ki ga bo leta 2019 gostila Kitajska. Slovenci se bodo v skupini A srečali z reprezentancami Španije, Črne gore in Belorusije. Ravno Belorusi bodo prvi tekmec slovenske reprezentance, srečanje bo na sporedu v petek, 24. novembra, ob 20.30, v ljubljanskih Stožicah.

Košarkarska zveza Slovenije se želi s posebno gesto zahvaliti vsem zvestim navijačem, ki ste #mojtim spodbujali na poti do naslova evropskih prvakov. Od ponedeljka, 6. novembra, do četrtka, 9. novembra, do 23.59, si lahko zagotovite vstopnico za tekmo Slovenije in Belorusije po posebni ceni 10 €. Vse kar morate storiti je, da na elektronski naslov [email protected] pošljete sliko oziroma preslikavo (scan) vstopnice s tekme slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu 2017 in v sporočilo zapišete ime, priimek ter kraj bivanja. Posameznik lahko naroči največ dve vstopnici. Za vsako predloženo vstopnico boste v petek, 10. novembra, prejeli kodo, s katero boste do vključno ponedeljka, 13. novembra, kupili vstopnico po ekskluzivni ceni 10 €.

Redna cena vstopnic je 15 evrov, na dan tekme pa 18 evrov.