“Dončić najel letalo, da bi prišel pravočasno”

Košarka 9. Jul 20217:38 0 komentarjev
Luka Dončić, foto: FIBA.

Luka Dončić je bil z naskokom najboljši mož Slovenije ob premierni uvrstitvi na olimpijske igre. Ob odločilni zmagi proti Litvi je blestel z 31 točkami, 11 skoki in 13 podajami, kar je bilo dovolj za statistični indeks 42.

Nekaj dni po velikem slavju Slovenije, na dan prihajajo nove podrobnosti velikega slavja Slovenije. Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je odkril, da je Luka Dončić naredil res vse, da bi lahko pravočasno prišel na zbor reprezentance.

“Sloveniji vsaka čast, naredila je odličen rezultat. Luka Dončić je dal primer, kako se obnaša vrhunski športniki. Ne vem, ali je to znano, toda on je najel letalo, s katerim je prispel tudi Boban Marjanović, da bi pravi čas prišel na priprave reprezentance,” je razkril Čović in dodal: “O igri Dončića in njegovem vodenju, ki ga je pokazal v Litvi, nimam besed. To liderstvo je naredilo izjemno homogenost. Oni dihajo kot eden, borijo se in vsak hoče stopiti za drugega in mu pomagati.”

Dončić je proti Litvi že do polčasa dosegel 21 točk, šest skokov in pet podaj, v tretji četrtini se je dvakrat sporekel s sodniki, proti sebi je imel tudi glasne gledalce v Žalgirio Areni, toda na koncu se je zadnji smejal slovenski zvezdnik, ki bo tudi v Tokiu med največjimi zvezdami.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!