Trener Barcelone po sočnem odgovoru odkorakal z intervjuja

Evroliga 12. Jan. 202212:20
Delite:
Šarunas Jasikevičius, trener Barcelone. (Foto: REUTERS/Thilo Schmuelgen)

Košarkarji Barcelone so v torkovem evroligaškem večeru doživeli četrti poraz v sezoni, drugega zapored. V domači dvorani so Katalonci s 73:75 izgubili proti Milanu, po tekmi pa trener rdeče-črnih Šarūnas Jasikevičius ni imel prav veliko potrpljenja za vprašanja novinarjev.

Po zaspanem začetku tekme se je Barcelona prebudila v tretji četrtini, ki jo je dobila z rezultatom 26:13. To je v pogovoru po tekmi želel izpostaviti novinar, ki skrbi za vprašanja skozi prenose tekem Evrolige, a pri litovskemu košarkarskem strokovnjaku naletel na buren odziv. “Pozitivna reakcija v tretji četrtini na žalost ni bila dovolj …” je začel izpraševalec, a ni prav dolgo ostal pri besedi.

“Kaj ste videli pozitivnega?! Izgubili smo tekmo doma. Kaj je pozitivnega pri tem?! Zakaj lažemo sami sebi, izgubili smo tekmo, nismo sledili našemu načrtu,” je jezno zabrusil nekdanji košarkar ljubljanske Olimpije in odkorakal proti slačilnici.

Barcelona je z razmerjem zmag in porazov 15:4 sicer še vedno na vrhu Evrolige, a jo lahko z zmagami na zaostalih tekmah prehiti madridski Real.

Komentari

Vaš komentar