Vrnitev Gorana Dragića v Miami? Erik Spoelstra odgovarja

Košarka 2. Mar 202310:26
Foto: AP Photo/Frank Franklin II via Guliverimage

Erik Spoelstra, trener ekipe Miami Heat, je na novinarski konferenci pred tekmo s Philadelphio moral odgovoriti tudi na vprašanje, povezano z Goranom Dragićem.

Goran Dragić se je pred dnevi razšel s Chicagom, zdaj pa 36-letnik še nima delodajalca. Ena izmed možnih destinacij je njegova nekdanja ekipa Miami. Na govorice se je odzval trener Miamija Erik Spoelstra.

Na vprašanje o morebitnem interesu Miamija za podpis zlatega slovenskega kapetana, je Spoelstra na kratko odgovoril: “O tem nismo razmišljali.”

Miami je sicer proti Philadephii na domačem parketu doživel hud poraz. 76ers so bili boljši s 119:96. Ekipa ima veliko težav predvsem na branilskih položajih. V letošnji sezoni je veliko poškodovan Kyle Lowry, ki je bil zamenjan prav za Dragića, ko pa je igral, pa so bile njegove predstave za pozabo. Današnjo tekmo je na položaju organizatorja igre začel Gabe Vincent. Dragić bi torej lahko še kako pomagal svoji nekdanji ekipi.

Miami se bo še krčevito boril za končnico. Trenutno zasedajo sedmo mesto na vzhodu, ki pelje v dodatne kvalifikacije za play-off. Za zmago zaostajajo za šestim Brooklynom.

Komentari

Vaš komentar