Zaključek košarke 3×3 kar v središču prestolnice

Košarka 12. Avg 202113:52 0 komentarjev
Košarkarji so tekem v središču Ljubljane že navajeni. Na fotografiji tekma iz leta 2015 na Kongresnem trgu. Foto: Martin Metelko

Ljubljana bo konec tedna prizorišče finala 18. državnega prvenstva v košarki 3x3, ki je to sezono v prenovljeni podobi potekal pod imenom Hud basket. Na Slovenski cesti v Ljubljani bodo v petek znani prvaki v petih kategorijah. Finalno vstopnico si je skozi kvalifikacijske turnirje priigralo 34 ekip.

Atraktivni dvoboji se bodo začeli v jutranjih urah in se končali z večernim finalnim spektaklom v kategoriji članov. Tako bodo fantje v kategoriji U-15 tekmovanje začeli ob 9.20, ob 9.40 jim bodo sledili fantje do 18 let, članice se bodo pod koše podale ob 13.10, ob 13.30 pa še fantje do 23 let.

Popoldanski del finala državnega prvenstva je rezerviran za člane, ki jih uvodne tekme skupinskega dela čakajo ob 16.20, po skupinskem delu bodo z izločilnimi boji začeli ob 18.40, finalni dvoboj pa je predviden ob 21.30. Naslov prvakov v članski kategoriji brani zasedba Pirana.

Za vstop na prizorišče morajo vse osebe (igralci, uradne osebe ekip in gledalci) ustrezati pogojem PCT, ki jih je organizator dolžan preverjati. V primeru, da osebe ne bodo pokazale dokazila o ustreznosti pogojem PCT, vstop na prizorišče ne bo dovoljen. Upoštevala pa se bodo vsa priporočila NIJZ, so še zapisali pri Košarkarski zvezi Slovenije.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!