Zvezdnik Charlotta si je nakopal težave

Košarka 20. Jul 20228:19 0 komentarjev
Foto: guliverimage

Miles Bridges, eden zvezdnikov ekipe Charlotte Hornets v ligi NBA, je bil obtožen nasilja v družini in zlorabe otroka.

Miles Bridges je bil aretiran že junija v Los Angelesu. Obtožen je povzročitve poškodb mami svojega otroka, ob tem pa tudi dveh kaznivih dejanj zlorabe otrok v okoliščinah ali pogojih, ki bi lahko povzročili hude telesne poškodbe ali smrt.

24-letnik je bil po aretaciji izpuščen po plačilu varščino v višini 130.000 dolarjev, dokončna odločitev glede usode Bridgesa pa bo predvidoma znana v sredo na višjem sodišču okrožja Los Angeles.

Bridges je bil sicer pred pomembnim poletjem v svoji košarkarski karieri, ki pa je zdaj pod velikim vprašajem. Je namreč prosti igralec, bil je pred podpisom več kot 100-milijonske pogodbe. Za njim je namreč najboljša sezona v njegovi karieri: v preteklem letu je dosegal več kot 20 točk na tekmo, ob tem pa zbiral po 7 skokov in 4 asistence.

Pri ekipi Charlotta, katere lastnik je Michael Jordan, so danes zapisali: “Zavedamo se obtožb, ki so bile vložene proti Bridgesu. To so zelo resne zadeve, ki jih bomo še naprej spremljali. Ker gre za pravno zadevo, trenutno ne bomo imeli dodatnih komentarjev.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!