Adani: Bartomeuja bi morali izgnati iz Španije

La liga 2. Mar 202110:05
AFP/HO/BARCELONA FC PRESS OFFICE)

Nekdanji branilec v italijanski Serie A Daniele Adani meni, da bi morali Španci izgnati Josepa Mario Bartomeuja in da se mu njegove poteze ob koncu predsedovanja katalonskega ponosa ne smejo odpustiti.

Bartomeu, nekdanji predsednik Barcelone, je bil v ponedeljek aretiran. Katalonska policija ga je pridržala po nadaljni preiskavi v okviru afere ‘Barcagate’. Številni nekdanji veljaki Barcelone so obtoženi pranja denarja, korupcijskega delovanja v klubu in tudi blatenja članov ekipe v plačani kampanji na družbenih omrežjih.

Dogajanje je pokomentiral tudi nekdanji branilec Fiorentine in Interja Lele Adani, ki nekdanjega predsednika Barcelone prezira predvsem zaradi dejanj uperjenih proti zvezdnikom kluba. Najslabše sta jo v umazani kampanji odnesla Lionel Messi in Gerard Pique.

V življenju vedno plačaš visoko ceno, če deluješ v napačni smeri. Barcelona je v nogometnem poslu v zadnjih 4-5 letih naredila nekaj katastrofalni potez,” je Adani povedal na internetni televizij Bobo, kjer je debatiral z Bobom Vierijem, Antoniom Casanom in Nicolo Ventolajem.

Barcelona je ves čas kupovala in kopičila igralce, višala svoj dolg in diskreditirala zvezdnike, kot sta Messi in Pique. Ko seješ veter, žanješ vihar,” je dodal Adani in sklenil:

Resnica vedno pride na dan in takrat udari roka pravice. Na srečo se je to v Barceloni zgodilo nekoliko bolj zgodaj kot v Italiji. Če so vse obtožbe glede diskreditacije Messija in Piqueja resnične, bi morali Bartomeuja izgnati iz Španije. Te poteze se mu ne morejo odpustiti, igral se je s človeškimi življenji.

Komentari

Vaš komentar