Alen Halilović se je po propadlem poslu odzval na zapisano

Nogomet 3. Feb 202313:04
Alen Halilović
Foto: AP Photo/Darko Bandić

Potem ko je hrvaški Index poročal, da je Alen Halilović ostal brez pogodbe pri Arisu, ker ni opravil zdravniških testov, se je nekdanji veliki up hrvaškega nogometa odzval na zapisano.

Index preko grških virov, ki so želeli ostati neimenovani, prišli do informacija, da se je Halilović izkazal za popolnoma nepripravljenega za profesionalni nogomet, a sam to odločno zanika.

Po družbenih omrežjih kroži posnetek njegove Instagram zgodbe, v kateri trdi, da je zapis o neopravljenem zdravniškem pregledu laž. “Jasno moramo povedati, da ni res , da nisem opravil zdravniških testov. Opravil sem ga, resnica pa je, da nisem podpisal pogodbe, saj na njen ni bilo tistega, kar smo se prej ustno dogovorili,” je razložil propadel posel z grški Arisom.

Otrok Dinama, ki je leta 2014 prestopil za pet milijonov evrov v Barcelono, je med drugim igral tudi za AC Milan, nazadnje pa je bil član Rijeke. Rečani so z njim pred dnevi prekinili pogodbo. Vse je kazalo, da bo kariero nadaljeval v Grčiji, a je posel padel v vodo.

Komentari

Vaš komentar