BIZARNO: Da bi izsilil prestop, je na trening prišel v dresu rivala

Nogomet 7. Jan 202116:05
Didier Lamkel Ze
Soccer AM

Didier Lamkel Ze, 24-letni kamerunski napadalec, ki igra za Royal Antwerp, je najverjetneje že poskrbel za največjo neumnost v tem prestopnem roku.

Kamerunca zelo odkrito snubi Panathinaikos, ki ga vodi nekdanji trener Antwerpa Laszlo Boloni, pri belgijskemu klubu pa nad potencialno selitvijo napadalca h grškemu velikanu niso bili pretirano navdušeni.

Vse skupaj je zelo preprosto: Želim v Grčijo. Sam sem ponudbo sprejel, ne igrajte se z mojo kariero,” je za AD povedal Lamkel Ze.

Kamerunec je kasneje, ko je želel izsiliti prestop, storil zares veliko neumnost. Na trening je prišel z dresom največjega rivala svojega delodajalca – Anderlechta.

Pri Antwerpu so mu preprečili vstop v trening center, 24-letnika pa so ujele kamere in nastali so zares bizarni posnetki, na katerih Lamkel Ze skuša na silo vstopiti v klubske prostore, kar mu skušajo preprečiti varnostniki…

Lamkel Ze je na koncu uvidel zmoto in se na uradnem klubskem profilu navijačem opravičil za svojo neumno potezo, ki pa je hitro postala spletni hit. Navijači Antwerpa te dni vsekakor niso pretirano navdušeni nad svojim napadalcem.

Iz srca se opravičujem svojemu klubu in vsem navijačem Antwerpa, ki so me vedno podpirali,” je v opravičilu dejal napadalec in med drugim dodal še: “Tako sem reagiral, ker sem bil z mislimi povsem drugje, prestop me je okupiral. Ni mi bilo lahko. Zelo mi je žal.

Lamkel Ze se sicer ni prvič znašel v sporu s klubom, saj se je pred časom na treningu zapletel v vroč prepir s soigralcem Jellejem van Dammom, ob tem pa se je že nekajkrat zapletel tudi v spor z navijači.

Komentari

Vaš komentar