Branilec belega baleta ostaja v Madridu do 2025

La liga 29. Jul 202116:10 0 komentarjev
Carvajal bo na stadionu Santiago Bernabeu igral vsaj še štiri leta. Foto: Guliverimage

Španski reprezentant Dani Carvajal bo v dresu madridskega Reala nastopal vse do leta 2025. Kot so sporočili iz kluba iz španske prestolnice, so se v dogovoru z nogometašem dogovorili za štiriletno podaljšanje pogodbe, ki bi se desnemu bočnemu branilcu sicer iztekla prihodnje poletje.

Še dodatna štiri leta bo španski branilec Dani Carvajal ostal član kluba iz prestolnice Španije. 29-letnik iz Leganesa se je Realu pridružil 2013, ko se je vrnil po enoletnem delu v tujini – bil je član Bayerja iz Leverkusna. Reprezentant furie roje, ki na letošnjem evropskem prvenstvu za špansko izbrano vrsto sicer ni nastopal, je v dresu galaktikov zbral 199 nastopov, na katerih je dosegel štiri gole.

V osmih letih na Pirenejskem polotoku je Carvajal dvakrat osvojil špansko La ligo, štirikrat je bil najboljši v Ligi prvakov in svetovnem klubskem prvenstvu, trikrat je osvojil evropski superpokal. Prav tako je bil z Realom dvakrat prvi v španskem superpokalu in enkrat v špasnkem kraljevem pokalu.

Nogometašu s številko 2 na hrbtu bi se dozdajšnja pogodba iztekla poleti 2022, zdaj pa bo v Madridu ostal do leta 2025, ko bo star 33 let.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!