Bravo zadržal stebra obrambe

Nogomet 16. Jun 20228:50 > 8:50 0 komentarjev
Foto: Uroš Skaza

Slovenski nogometni prvoligaš Bravo iz Ljubljane je podaljšal pogodbo z Mitjo Križanom. Igralec, ki se je iz Brava za nekaj časa preselil v Belgijo k Lommelu kot napadalec, je v minuli sezoni igral eno ključnih vlog v obrambi ljubljanske ekipe, s katero je podaljšal sodelovanje za najmanj dve sezoni, so sporočili iz kluba.

Križan je, kot so pojasnili pri Bravu, v minuli sezoni v Prvi ligi Telemach in pokalu Pivovarne Union zbral 39 nastopov in 3420 minut. “S tem je tudi prevzel prvo mesto po številu odigranih tekem in minut za NK Bravo v eni sezoni. V lanski sezoni se je podpisal pod en zadetek in dve asistenci v Prvi ligi Telemach, v polno pa je meril tudi na četrtfinalu pokala proti Muri,” so še zapisali pri Bravu.

Njihov tekmec iz prvoligaške konkurence Radomlje pa je podpisal profesionalno pogodbo z Anžetom Kolarjem. Vezist, ki bi lahko igral tudi na položaju bočnega branilca, je v prejšnji sezoni nastopal za mladinsko ekipo.

Za selekcijo do devetnajst let je zbral 24 nastopov in dosegel en zadetek. V mladinskem moštvu je opravljal tudi vlogo kapetana, že v jesenskem delu prvoligaškega tekmovanja pa je debitiral tudi za člansko ekipo.

Skupno je v Prvi ligi Telemach zbral tri nastope.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!