Guardiola zadovoljen z novim trenerjem Bayerna

Bundesliga 3. Okt 201722:33 > 22:35
Getty Images Sport, Michael Regan

Vodilni možje Bayerna iz Mucnhena so našli zamenjavo za Carla Ancelottija, kdo pa bo sedel na klop Bavarcev pa javnosti še ni jasno, se je pa oglasil Pep Guardiola, ki že ve in je z novim trenerjem zelo zadovoljen,

Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Predsednik kluba iz Bavarske Uli Hoeness je izjavil, da se je v luči iskanja novega trenerja Bayerna sestal tudi z nekdanjim trenerjem tega moštva. Španec Pep Guardiola je zelo zadovoljen z novim izborom na trenerskem stolčku Bavarcev, medtem ko javnost še čaka novico, kdo bo naslednik italijanskega stratega Carla Ancelottija. 

“Povedal sem mu ime človeka, ki ga želimo imenovati za trenerja v bližnji prihodnosti. Bil je zadovoljen z našim izborom,” je dejal Hoeness.

https://twitter.com/Bayern_mania/status/915293959043387393

Jasno je, da Guardiola zelo ceni Thomasa Tuchela in skoraj gotovo je, da bo prav on tisti, ki se bo usedel na vroči stolček, potem ko je še v lanski sezoni vodil Borussio iz Dortmunda.

“Thomas je zelo, zelo, zelo dober trener. Tuchel je eden izmed najboljših na svetu,” je izjavil Guardiola pred nekaj meseci.

“Bild” je danes poročal, da so vodilni možje Bayerna v obzir vzeli tudi angažiranje Louisa van Gaala, ki je Bavarce vodil med leti 2009 in 2011, med možnimi kandidati se je omenjal tudi Luis Enrique.