Müller: Končno lahko normalno treniramo

Bundesliga 9. Okt 201715:10 > 15:42
Getty Images/Johannes Simon

Po odhodu Carla Ancelottija iz klopi Bayerna, se je javil še eden izmed igralcev, ki več kot pozdravlja odhod italijanskega stratega.

Nemški nogometni superzvezdnik Thomas Müller, ki so ga poleti povezovali tudi s prestopom v Liverpool, je po neuspešnem začetku sezone Bayerna, ki v domačem prvenstvu za največjim rivalom Borussio iz Dortmunda zaostaja pet točk, pozdravlja odločitev uprave kluba, da zamenja dosedanjega trenerja Carla Ancelottija.

“Končno lahko normalno treniramo. Jupp je pravi človek za Bayern, ker zna motivirati ekipo, iz nje izvleči največ in obenem nas pripravi, da pokažemo željo in strast na vsaki tekmi. Ekipo bo postavil bolj obrambno, kar nam je manjkalo, sam pa deluje zelo strastno pri svojem delu, kar cenim. V tem trenutku je treba popraviti nekaj napak, da bi klub v prihodnje deloval kot mora. Kot ekipa imamo odgovornost, da vse te popravke prikažemo tudi na zelenici,” je dejal Müller.

V zadnjem mandatu Juppa Heynckesa je Müller igral morda najboljši nogomet v karieri, saj je v sezoni 2012/2013 dosegel kar 23 zadetkov in 17 asistenc.