Se pripravlja prestop? Lewandowski zamenjal agenta

Bundesliga 22. Feb 201814:45 > 14:55
Marc Mueller, Getty Images Sport

Nogometaš Bayerna iz Münchna Robert Lewandowski se je po poročanju poljskih medijev odločil za zamenjavo svojega zastopnika.

Najboljši strelec Bundeslige je tako prekinil sodelovanje z dvojcem, ki sta ga tvorila Cezary Kucharski in Maik Barthel. Od srede naprej naj bi za njegovo kariero skrbel Izraelec Pini Zahavi. Zahavija zelo dobro poznajo v srbskem nogometu, kjer je veliko sodeloval makedonskim poslovnežem Falijem Ramadanijem, zastopa pa tudi kar nekaj srbskih nogometašev.

Zahavi, nekdanji športni novinar, ima med svojimi klienti številne nogometaše iz najmočnejših svetovnih lig. Ob tem je tudi delni lastnik nekaterih klubov in velja za enega izmed vplivnejših ljudi v svetu nogometa.

Po poročanju poljskih medijev je poteza Roberta Lewandowskega jasen znak, da se pipravlja poletni prestop sijajnega napadalca.

Poljak naj bi si že dolgo želel prestopiti v Real Madrid, to pa se do danes ni zgodilo zaradi kompleksne pogodbe z bavarskim velikanom. Prav to težavo naj bi veliko lažje kot prejšnja zastopnika rešil Zahavi, zato so lahko navijači Bayerna razumljivo zaskrbljeni.