James želi zapustiti vrste Bayerna

Bundesliga 30. Okt 201820:30 > 20:44
Getty images/Octavio Passos

Napadalni vezist James Rodriguez je na posoji pri Bayernu iz Munchna, kamor je prišel iz madridskega Reala. Medtem ko mu Bavaraci pripravljajo dolgoročno pogodbo pa Kolumbijec razmišlja o odhodu.

Bavarci želijo zadržati zveznega igralca, poznanega po izjemni tehniki, in mu že pripravljajo pogodbo, s katero bi uredili in podaljšali sodelovanje.

A kot kaže, ima James druge načrte. Časnik Bild navaja, da se želi Kolumbijec najkasneje med zimskim prestopnim rokom, po možnosti pa že v decembru, pogovoriti z vodilnimi iz Munchna.

Nadaljevanje v Bayernu je tako zanj kot za njegovega agenta Jorgeja Mendesa brez pomena. James bo moral v decembru dobiti nekaj ponudb, ki mu jih ponujajo Juventus in še nekaj angleških klubov.

Jamesov odhod je za naslednje leto praktično odločen. Morebitni prestop v zimskem prestopnem roku pa bo gotovo ena glavnih tem pogovora. Na to bodo Bavarci težko pristali kljub potencialno visokemu znesku, ki bi ga za igralca morali dobiti.

Kolumbijec je do sedaj v letošnji sezoni odigral 10 tekem v Bundesligi in Ligi prvakov, na katerih je dosegel 3 gole in vpisal 3 asistence. Njegova trenutna tržna cena se ocenjuje na okoli 80 milijonov evrov.

https://twitter.com/Bayern_mania/status/1057232093946748928