Bayern se je postavil v vrsto. Bale v Nemčijo?

Bundesliga 6. Avg 201912:31 > 12:44
Denis Doyle/Getty Images

Valižan Gareth Bale še vedno ne ve kje bo nadaljeval svojo nogometno kariero. Blizu je bil prestopu na Kitajsko toda na koncu je posel propadel. V moštvu Reala bržkone zanj ni več mesta.

Jiangsu Suning je bil blizu temu, da v svoje vrste pripelje Garetha Balea. Na koncu pa se Kitajci vendarle niso uspeli dogovoriti z Realom. Madridčani imajo še vedno veliko željo, da se rešijo Valižana. Zdaj so se zanj ogreli tudi pri Bayernu. 

Bavarci so v tem prestopnem roku “izgubili” Arjena Robbna in Francka Riberya in Bale bi bil zamenjava za enega izmed omenjene dvojice. Prvotna zamisel Bavarcev je bila da to vrzel zapolni Leroy Sane toda zaenkrat z Manchester Cityem še niso našli skupnega jezika. Morda bi v poslu z Nemci lahko pripomogel nemški sponzor, ki zastopa tako Bayern kot tudi Garetha. 

Pogovori pa kljub vsemu znajo biti še zelo dolgi in naporni. Pri Realu želijo za Balea iztržiti čimveč. Skupaj z njim in Jamesom Rodriquezom želijo zaslužiti okrog 100 milijonov evrov, ki bi jih nato porabili za nakup Paula Pogbaja

https://twitter.com/Bayern_mania/status/1158493016144920577