Wenger: Nisem še govoril z Bayernom

Bundesliga 7. Nov 201914:24 > 14:32
Shaun Botterill/Getty Images

Po odhodu Nika Kovača iz Bayerna naj bi bil eden izmed glavnih kandidatov za prevzem bavarskega velikana nekdanji trener Arsenala Arsene Wenger. Toda kot stvari stojijo zdaj je jasno, da se Francoz ne bo preselil v Munchen.

Po 22 letih pri Arsenalu je Arsene Wenger še vedno brez službe. Pogosto je v govoricah, ki ga povezujejo s prevzemi kakšnega izmed velikih evropskih klubov. Do zdaj pa 70-letni Francoz ni prejel še nobene resne ponudbe. Tudi pri Bayernu pa zaenkrat z Wengerjem še niso stopili v kontakt pa čeprav je pred kratkim dejal, da ne bi mogel zavrniti munchenskega kluba. 

“Nikoli ne zavrnem pogovora z ljudmi iz Bayerna, ker jih poznam že 30 let. Bil sem v preteklosti blizu, da prevzamem klub toda od tega je že dolgo. V tem trenutku sploh nisem govoril z njimi. Niti ne vem, če bom,” je dejal Wenger

Bayern v prvenstvu za vodilnim moštvom Bundeslige Borussio iz Monchengladbacha zaostaja štiri točke. Niko Kovač je bil pogosto na udaru zaradi neučinkovite in predvsem neprivlačne igre munchenske ekipe.