Borussia postavila ceno za Paca Alcacerja

Bundesliga 2. Jan 202017:36 > 17:37
Jörg Schüler/Getty Images

Nemški velikan Borussia iz Dortmunda bo za prestop Paca Alcacera, za katerega se zanima Atletico Madrid, zahtevala 40 milijonov evrov.

Alcacer je na izhodnih vratih Borussie, ker so milijonarji pred začetkom spomladanskega dela sezone pripeljali novega napadalca, ki bo vsekakor dobival veliko minut. Borussia je za 20 milijonov evrov iz Red Bull Salzburga pripeljala Erlinga Haalanda.

Bild in španski mediji v zadnjih dneh poročajo, da je Borussia zainteresiranim klubom že sporočila ceno za Paca Alcacerja, najbolj pa bi naj bil zanj zagret Atletico. Nemci bi sicer radi španskega napadalca prodali šele poleti.

Alcacer se je sicer v Bundesligi izkazal. Na 17 tekmah, na katerih je dobil priložnost od prve minute, je dosegel kar 23 golov. Alcacer je pred Barcelono med letoma 2013 in 2016 igral še za Valencio.

Italijanski mediji medtem poročajo tudi o tem, da se je Atletico že dogovoril za prestop napadalca PSG-ja Edinsona Cavanija, v zadnjih tednih pa se colchonerose povezuje še z Olivierjem Giroudem in Timom Wernerjem.