Carragher: Sancho bo za vsakega zadetek v polno!

Bundesliga 13. Feb 202014:13 > 14:17
Julian Finney, Getty Images Sport

Legenda Liverpoola Jamie Carragher je v pogovoru za Sky Sports dejal, da je Jadon Sancho eden najboljših mladih nogometašev na svetu in da ga ne čudi, da sta zanj zainteresirana tudi Manchester United in Chelsea.

Jadon Sancho je eden najboljših mladih nogometašev na svetu v tem trenutku, predvsem ko pogledate njegovo statistiko pri Borussii,” je pričel legendarni obrambni igralec Liverpoola Jamie Carragher.

Sancho je v Borussio prišel iz Manchester Cityja, kjer niti enkrat ni nastopil za prvo ekipo sinjemodrih. 

“On je angleški igralec, katerega povratek v Premier ligo vsi nestrpno pričakujemo. Katerikoli klub ga bo pripeljal, bo to zadetek v polno. Poglejte samo, kako je odigral zadnji dve sezoni v Dortmundu. V vrhunski ligi, v velikem klubu, pod pritiskom. Na poti pa je uspel zabeležiti čudovite rezultate za svoja leta.”

Alex Grimm/Getty Images

Carragher je Sancha primerljal tudi z Raheemom Sterlingom: “On bo zelo podoben igralec, kot je Raheem pri Mancheter Cityju. Igralec, ki brez težav dosega zadetke in asistence. Tisti klub iz vrha Premier lige, ki ga bo pripeljal v klub, bo imel resnega nogometaša naslednjih 10 let,” še dodaja Carragher.