"Bayern ne potrebuje Saneja, raje naj kupi Havertza"

Bundesliga 31. Maj 202012:45 > 12:45
Getty Images/Clive Rose

Nekdanji branilec Bayerna in francoske reprezentance Willy Sagnol meni, da Bavarci ne potrebujejo Leroya Saneja. Francoz meni, da bi morala ekipa iz Munchna razpoložljiva sredstva usmeriti v nakup Havertza.

 Bayern je bil pred pričetkom letošnje sezone zelo blizu temu, da na Allianz Areno pripelje Saneja, toda Nemec si je na tekmi v finalu superpokala poškodoval koleno, tako, da je njegov prestop padel v vodo.

Sane se zaradi karakterja ne bi vklopil v sistem Bayernove igre. Menim, da se Sane v Munchnu ne bi znašel. V preteklosti je imel veliko težav v Manchester Cityju in tudi v nemški reprezentanci. Bayern želi zanj plačati 80 milijonov evrov. Bolje bi bilo, če bi v klubu dodali 20 milijonov in kupili Havertza,” meni Sagnol.

Pep Guardiola je sicer dejal, da Saneja ne bo prodal za malo denarja, čeprav mu naslednje leto poteče pogodba z meščani.

Kai Havertz v dresu Bayerja iz Leverkusna kaže izvrstne predstave. 20-letni nogometaš je letos v Bundesligi dosegel 11 zadetkov. Videli bomo, če se bo znašel na radarju Bayerna.