Lewandowski obrnil ploščo

Bundesliga 8. Dec 202111:24
Robert Lewandowski se je moral zadovoljiti z nagrado za najboljšega napadalca leta. FOTO: Guliverimages.

Poljski zvezdnik Robert Lewandowski se je odzval na pisanje poljskega medija, za katerega naj bi dejal, da so bile besede Lionela Messija na podelitvi zlate žoge v Parizu neiskrene, prazne.

“Vseeno mi je za nagrado za 2020. Želel bi le, da je Messijeva izjava iskrena, ne le prazne besede,” je v pogovoru za poljski Kanele Sportowym dejal Lewandowski, a dan kasneje je svojo izjavo preklical.

Poljak razložil svoje besede

Dejal je, da so bile njegove besede napačno razumljene. “Izjava, ki sem jo dal za poljsko TV, je bila narobe razumljena. Nisem želel reči, da si bile Messijeve besede neiskrene. Nasprotno, bil sem počaščen, ko je rekel, da sem si v letu 2020 zaslužil zlato žogo. Njegove besede so me ganile in razveselile,” je za nemški časopis Bild pojasnil Poljak.

Lionel Messi je še sedmič prejel zlato žogo. FOTO: Guliverimages.

Še enkrat mu čestital

“Spoštujem in cenim vse, kar je naredil Lionel Messi. Še enkrat mu čestitam za zlato žogo,” je še sklenil napadalec Bayerna.

Spomnimo. Lewandowski je bil za mnoge prvi favorit za osvojitev zlate žoge, v Parizu pa je še sedmič najboljši nogometaš leta postal Messi. Poljaka je prehitel za 33 glasov.

Komentari

Vaš komentar