Ronaldo pomiril navijače: Če uspe Ten Hag, bo tudi United

Nogomet 28. Jun 202214:43 > 15:53
Delite:
FOTO: Guliverimages.

Prvi zvezdnik Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo je pomiril navijače rdečih vragov, ki so bili v skrbeh, da bo Portugalec letos zapustil klub.

Mediji iz Otoka so namigovali, da je Cristiano Ronaldo vse prej kot zadovoljen z aktivnostjo kluba v prestopnem roku, da želi videti konkretne rezultate oziroma prihod igralcev, ki bi ekipo približali boju za lovorike.

V zvezi s Protugalcem se je omenjal celo Bayern, a zdi se, da izkušeni Portugalec vendarle ostaja na Old Traffordu.

“Seveda, da sem bil srečen, ker sem se vrnil v klub, ki mi je zares dvignil kariero. Neverjeten občutek se je bilo znova vrniti na Old Trafford. Bil sem in še vedno sem srečen, ker sem tukaj in tisto, kar moram povedati navijačem je, da so neverjetni. Tudi, ko smo izgubljali tekme, so nas vedno podpirali, vedno so bili z nami. Navijači so vedno v mojem srcu. To so ljudje, ki jih moramo vsi spoštovati, ker so na naši strani,” je dejal Ronaldo in dodal: “Za mene je najpomembnejše, da poskušamo dobiti tekme in da poskušamo osvojiti lovoriko ali pokal. Verjamem, da bo Manchester United tam, kjer mu je mesto. Kot sem dejal, včasih je potreben čas, toda jaz vseeno verjamem.”

Portugalec se je dotaknil tudi prihoda trenerja Erika Ten Haga iz Ajaxa, ki slovi kot zagovornik ofenzivnejšega stila igre.

“Vem, da je Ten Hag pri Ajaxu opravil fantastično delo in da je izkušen trener, toda moramo mu dati čas. Vse je potrebno spremeniti in pripraviti, kot on želi. Seveda se nadejam, da mu no uspelo, kajti če on uspe, bo uspel tudi United. Zato mu želim vse najboljše. Srečni smo in vznemirjeni. Ne samo igralci, temveč tudi navijači. Verjamemo, da bomo naslednje leto osvajali lovorike,” je v optimističnem slogu sklenil Ronaldo.

Komentari

Vaš komentar