Crvena Zvezda lovi igralca iz druge slovenske lige

Nogomet 18. Okt 202216:55
Foto: youtube, zajem zaslona

Beograjski velikan Crvena Zvezda nove okrepitve v januarskem prestopnem roku išče na slovenskem nogometnem trgu. A ne v prvi ligi. Srbski mediji danes na široko poročajo o tem, da se rdeče-beli zanimajo za usluge 20-letnega napadalca Bilj Bambo Sussa.

Napadalec iz Gambije je v tej sezoni močno opozoril nase. Na dvanajstih tekmah druge lige je dosegel prav toliko zadetkov in je z naskokom najboljši strelec našega drugorazrednega nogometnega prvenstva. V zadnjem krogu sicer ob porazu proti Rogaški (1:2) po šestih zaporednih tekmah prvič ni dosegel zadetka, a očitno navdušil ugledne goste, ki so si ogledali obračun slovenske druge lige.

Zvezda v drugo slovensko ligo poslala svoje oglednike

Kot poročajo srbski mediji je namreč Bambo Sussa s tribun spremljal Stevan Mojsilović, skavt Crvene Zvezde, ki je zadolžen za Slovenijo. Slednji je sicer vodji skavtske službe rdeče-belih Marku Marinu že pred časom priporočal krilnega napadalca Kopra Kaheema Parrisa, ki pa se je letos poleti naposled za milijonsko odškodnino preselil v kijevski Dinamo.

Za usluge mladega Gambijca pa se ne zanima samo beograjski velikan, ampak po naših informacijah napadalca že nekaj časa budno spremljata tudi Maribor in Celje. Kakorkoli, snubci najboljšega strelca naše druge lige se v želji po novi okrepitvi ne bodo pogajali z Biljami, pač pa z italijanskim drugoligašem Piso, od koder je Susso posojen v Bilje.

Komentari

Vaš komentar