Dare Vršič zapustil Triglav in se vrnil na Obalo

Nogomet 15. Feb. 202210:45 > 11:08
Delite:
Foto: MNK Izola

Nekdanji slovenski reprezentant Dare Vršič se iz druge slovenske lige seli v tretjo. Sporazumno se je razšel s kranjskim Triglavom, kariero pa bo nadaljeval pri Izoli.

“Nogometni klub Triglav se je sporazumno dogovoril za prekinitev pogodbe z Daretom Vršičem. Klub želi Daretu vse dobro v njegovi nadaljnji športni poti,” sporočajo iz vrst kranjskega drugoligaša, za katerega je Vršič v tej sezoni zbral 14 nastopov in dosegel zadetek.

37-letni vezist se zdaj vrača na Obalo, in sicer v tretjo ligo k NK Izola, ki ji kot predsednik poveljuje nekdanji slovenski sodnik Damir Skomina.

Izolani so po prihodu Skomine napovedali vrnitev med prvoligaše, a za zdaj jim na lestvici 3. lige – zahod ne kaže najbolje. Za vodilnimi Brinjami imajo sedem točk zaostanka.

V nogah ima 322 tekem v najmočnejši slovenski ligi

Nekdanji član Olimpije in Maribora je svoj čas igral tudi za slovensko izbrano vrsto. Zbral je 13 nastopov in dosegel tri zadetke. V prvi slovenski ligi je zbral kar 322 nastopov, zato bo izkušeni vezist zagotovo prava okrepitev za primorskega tretjeligaša.

Komentari

Vaš komentar