Dejan Grabić je pred vrati Fazanerije, kdaj jih bo odprl?

Nogomet 28. Feb 202317:40
Damirja Čontalo bo na klopi Mure najverjetneje zamenjal Dejan Grabić. FOTO: Jure Banfi.

Pri Muri bo prišlo do trenerske spremembe. Damirja Čontalo bi utegnil že danes nadomestiti Dejan Grabić. Pri Bravu, ki bo zanj zahteval odškodnino, sicer pravijo, da posel še ni izpeljan.

Damir Čontala se po nizu slabih rezultatov poslavlja, na klopi Mure pa ga bo najverjetneje zamenjal Dejan Grabić.

Dolgoletni trener Brava je bil prva izbira Mure in je pristal na selitev v Fazanerijo, a pri Bravu, s katerim ima pogodbo do konca sezone 2023/24, nad izgubo enega od stebrov uspešnega nogometnega projekta v Spodnji Šiški seveda niso navdušeni.

“Za zdaj se še pogajamo, seveda bo potrebna odškodnina, več pa o tem ne bi govoril. Brez komentarja,” je na naš klic popoldne odgovoril športni direktor Brava Dejan Močnik, ki pa informacij o tem, da je posel že sklenjen, ni potrdil.

Steber uspešnega projekta v Spodnji Šiški

Kakorkoli že, po naših informacijah bi bilo lahko zgodbe konec že kmalu, morda tudi danes zvečer.

Od klopi Brava se poslavlja po petih letih in pol. FOTO: Aleš Fevžer.

42-letni Grabić, nekdanji dolgoletni slovenski prvoligaški nogometaš, je trener Brava od poletja 2017, ko so Ljubljančani nastopali še v drugi ligi.

V sezoni 2018/19 je Grabić Bravo prvič v zgodovini kluba popeljal v prvo ligo in v naslednjih letih utrdil status stabilnega prvoligaša.

Bravo je pod njegovim vodstvom v prvenstvu zasedal šesto in dvakrat peto mesto, v prejšnji sezoni pa prišel tudi do finala pokalnega tekmovanja.

Bravo je trenutno na sedmem mestu prvenstvene lestvice, Mura pa je z devetimi točkami več mesto višje.

Komentari

Vaš komentar