Drama v Franciji: nogometaš Nice želel skočiti z mostu (VIDEO)

Ligue 1 29. Sep 202314:24 0 komentarjev
Alexis Beka Beka
Foto: Profimedia

22-letni nogometaš francoske Nice Alexis Beka Beka se je po tem, ko naj se je razšel z dekletom, z avtomobilom odpeljal na viadukt Magnan in zagrozil, da se bo pognal v smrt. Po hitri reakciji reševalcev, gasilcev, v akciji reševanja mladega življenja se je priključil tudi klubski psiholog, se je drama srečno končala.

Francoz Alexis Beka Beka se je Nici pridružil poleti 2022 iz ruske Lokomotive, Nica je zanj plačala 14 milijonov evrov in z njim sklenila petletno pogodbo.

Desni bočni vezist, ki lahko igra tudi na mestu defenzivnega vezista, velja za zelo obetavnega nogometaša, žal pa v petek ni več videl rešitve in se želel vreči 100 metrov v globino.

Francoski RMC poroča, da se je mladi nogometaš domnevno razšel z dekletom, nato pa se je odpeljal na viadukt Magnan in stopil na drugo stran ograje. Po hitri reakciji reševalcev, gasilcev in klubskega psihologa, so nogometaša po krajši drami vendarle spravili na varno.

Nica je odpovedala vse klubske obveznosti. Predčasno se je končal trening, odpovedana pa je bila tudi novinarska konferenca pred nedeljsko tekmo v Ligue 1 z Brestom.

Če imate samomorilne misli ali če čutite duševno stisko, poiščite pomoč pri svojem osebnem zdravniku ali na telefonskih linijah, ki zagotavljajo strokovno pomoč. Če je stiska zelo huda, pokličite na 112. 

TOM telefonVsak dan od 12. do 20. ure.Telefon: 116 111

Psihiatrična klinika Ljubljana – Klic v duševni stiskiVsako noč med 19. in 7. uro.Telefon: (01) 520 99 00

Zaupna telefona Samarijan in Sopotnik24 ur na dan.Telefon: 116 123

SOS telefon za ženske in otroke, žrtve nasilja24 ur na dan.Telefon: 080 11 55

Center za psihološko svetovanje PosvetTelefon: 031 704 707

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!