V živo na SK: Zvezda in Dinamo lovita evropsko pomlad

Liga Europa 26. Nov 202010:50 > 10:55
Getty Images

Potem ko smo v torek in sredo spremljali obračune 4. kroga Lige prvakov, nas danes čakajo še obračuni 4. kroga Evropske lige. Na Sportklubu vas čaka zanimivo dogajanje s Crveno zvezdo, Dinamom, Tottenhamom, Milanom, ...

Crvena zvezda in Dinamo bi s pozitivnima izidoma v 4. krogu Evropske lige naredila velik korak proti uvrstitvi v izločilne boje. Beograjčani bodo gostovali v Gentu, ki letos še ni osvojil točke, medtem ko jih imajo rdeče-beli na svojem računu šest. Dvoboj v Beogradu se je končal z zmago Crvene zvezde z zadetkom Aleksandra Kataia, ki tokrat zaradi poškodbe ne bo na voljo trenerju Dejanu Stankoviću. Obračun med Gentom in Crveno zvezdo od 18:40 naprej spremljajte v živo na SK 1, kjer vas ob 21:00 čaka derbi skupine D za prvo mesto med Benfico in Rangersom. Sodeč po dvoboju na Luzu, ki se je končal s šestimi zadetki in brez zmagovalca, nas čaka pravi ognejemet.

Na SK 3 program Evropske lige začenjamo ob 18:40 z obračunom med Wolfsbergom in Dinamom. Zagrebčani s petimi točkami vodijo v skupini K, medtem ko jih imata Wolfsberg in Feyenoord štiri, CSKA iz Moskve pa dve. V primeru zmaga bi Petar Stojanović in soigralci naredili pomemben korak proti napredovanju v izločilne boje. Nič manj zanimivo ne bo niti ob 21:00 na dvoboju med Tottenhamom in Ludogorcem. Zasedba Joseja Mourinha je po odličnih predstavah v Premier ligi v vlogi velikih favoritov, a bodo morali to vlogo potrditi tudi na igrišču.

Na SK 4 bomo ob 18:40 prvič v letošnji evropski sezoni na Sportklubu pozdravili Milan, ki ga čaka gostovanje pri Lillu. Francozi s sedmimi točkami vodijo v skupini H, rdeče-črni sledijo na drugem mestu z eno manj, zato bo tokratni obračun že v marsičem odločilne v boju za prvo mesto in boljše izhodišče pred 1/16 finala.