Bjelica: To je šele začetek

Liga Europa 8. Nov 201823:39 > 23:47
Samuel Kubani/EuroFootball/Getty Images

Trener zagrebškega Dinama Nenad Bjelica je bil več kot zadovoljen z novo zmago svoje ekipe v Evropski ligi in predvsem dejstvom, do so si modri prvič po skoraj pol stoletja zagotovili evropsko pomlad, a se pri tem ne želi zaustaviti.

To je samo začetek tistega, kar prihaja! Prepričan sem, da lahko s temi fanti veliko dosežemo. Kako smo napadali v 94. minuti, to delajo velike ekipe. Definitivno imamo potencial velike ekipe, lahko pridemo daleč Jaz se v tem trenutku ne zavedam, kaj nam je uspelo. Morm čestitati igralcem, kljub velikemu pritisku, so od prve do zadnje minute dali vse od sebe in maksimalno uživali na tekmi. Srečen sem in ponosen in čestitam vsem skupaj,” je bil po četrti zmagi Dinama v Evropski ligi proti Spartaku iz Trnave zadovoljen Nenad Bjelica.

Zagrebčani so na prvih tekmah skupinskega dela pokazali visok nivo nogometa in povsem naravno ambicije hitro rastejo. “Zdaj je osnovni cilj končati na prvem mestu v skupini. V tem trenutku bi se zahvalil vsem ljudem, ki so verjeli v mene in v prihodnosti bom dal maksimum za ta klub.”

Dinamo je z 12 točkami prepričljivo prvi v skupini D, drugi je Fenerbahče s sedmimi. Modri iz hrvaške prestolnice bodo v naslednjem krogu 29. novembra gostovali ravno v Istanbulu pri Fenerju.