Ibrahimović: Jaz sem kot Indiana Jones

Liga Europa 17. Feb 201711:21 > 11:22
Shaun Botterill, Getty Images Sport

Zlatan Ibrahimović je s hat-trickom Manchester Unitedu na prvi tekmi 1/16 finala Evropske lige prinesel zmago proti St. Etiennu in prišel do zadetka številka 23 v dresu rdečih vragov, odkar je član kluba, po srečanju pa zablestel z izjavami v svojem stilu. Povratna tekma v živo na Sportklubu.

Getty Images/Laurence Griffiths

Legendarni Šved verjame v končno slavje v Evropski ligi in Ligaškemu pokalu, v katerem Manchester United naslednji teden čaka finalni obraun proti Southamptonu, in poudarja, da vedno in v vsakem klubu teži k najboljšemu možnemu uspehu.

“Za mene je vsaka trofeja neverjetna. Povsod, kjer sem igral, sem osvajal trofeje. Če mi bo to uspelo tudi z Unitedom, bom presrečen,” je po novi izjemni predstavi na prvi tekmi 1/16 finala proti St. Etiennu dejal Zlatan Ibrahimović.

Vsi, ki me poznajo, vedo, da vedno dam vse od sebe. Kamorkoli grem, zmagujem, jaz sem kot Indiana Jones,” je v svojem slogu dodal švedski napadalec.

Zanimivo, da je ravno St. Etienne njegova najljubša “stranka”, saj je proti ekipi Roberta Berića skupno zabil že 17 zadetkov. “Proti njim sem dosegel nekaj golov, nikoli se ne osredotočam na eno ekipo, le trudim se, da opravljam svoje delo, da delam tisto, v čemer sem dober,” je dodal Ibra. Legenda v polnem pomenu besede.