Na SK se vračajo najboljši – Čas je za Ligo prvakov!

Liga prvakov 15. Okt 202015:58 > 19:42
Pool, Getty Images Sport

Nogometne navdušenke, nogometni navdušenci, POZOR! Prihodnji teden se na Sportklub vrača elitna Liga prvakov. Tudi v tej sezoni boste lahko na naših kanalih uživali v družbi najboljših nogometašev na svetu.

Michael Regan/Getty Images

Najelitnejše klubsko nogometno tekmovanje na svetu se začne v torek, 20. oktobra, v 1. krogu skupinskega dela pa boste lahko na Sportklubu uživali ob kar desetih tekmah.

Zadnja, sicer rekordno dolga sezona, se je končala šele avgusta. Zaključni turnir je gostila Lizbona, naslova pa se je razveselil münchenski Bayern. Klubi se v skupinskem delu vračajo na svoje stadione, žreb skupin pa je poskrbel, da bomo hitro uživali v dvobojih evropskih velikanov.

Na najvišjem nivoju bo znova nastopilo tudi kar nekaj Slovencev. Benjamin Verbič bo zastopal Dinamo Kijev, Miha Blažič Ferencvaroš, Kevin Kampl RB Leipzig, Samir Handanović Inter Milan in Josip Iličić Atalanto.

Zanimivo bo tudi v evropski ligi, ki se začenja v četrtek, 22. oktobra. V 1. krogu bomo prenašali štiri tekme, debi v skupinskem delu pa bo dočakal trener Rijeke Simon Rožman.

Liga prvakov na Sportklubu:
Torek, 20.10.2020

Ob 18.55 Dinamo Kijev – Juventus.

Ob 21.00 Barcelona – Ferencvaros, Chelsea – Sevilla, Lazio – Borussia (D) in RB Leipzig – Basaksehir.

Sreda, 21.10.2020

Ob 18.55 Real Madrid – Shakhtar.

Ob 21.00 Ajax – Liverpool, Inter – Borussia (M), Man City – Porto in Midtjylland – Atalanta.

Evropska liga na Sportklubu:
Četrtek, 22.10.2020

Ob 18.55 Rijeka – Real Sociedad in Rapid – Arsenal.

Ob 21.00 Celtic – Milan, Hoffenheim – Crvena zvezda in Tottenham – LASK.