Provokacija Barce? Na delu ste gledali "največjega"

Liga prvakov 29. Okt 20207:48 > 7:55
Getty Images

Juventus je brez še vedno pozitivnega Cristiana Ronalda v derbiju drugega kroga Lige prvakov klonil proti Barceloni, ki se je po tekmi na Twitterju oglasila s provokativno objavo.

Povezano

Zvezda večera v Torinu je bil Lionel Messi. Kapetan Barcelone je podal za prvi zadetek, pod katerega se je podpisal Ousmane Dembele, nato pa v 91. minuti iz najstrožje kazni postavil končnih 2:0.

Katalonci so se po koncu srečanja v olimpijskem mestu oglasili na Twitterju, kjer so objavili sliko Messija in zapisali: “Veseli smo, da je Juventus lahko spremljal največjega vseh časov (GOAT) na svoji zelenici.”

Zapis, ki bo odmeval in še dodatno segrel ozračje pred povratno tekmo na Nou Campu. Hitro je sledil odgovor Juventusa, da bo pravi GOAT zaigral v Španiji.

Potem ko je Barcelona na zadnjih treh tekmah v La ligi osvojila vsega eno točko, izgubila tudi El Clasico, je zmaga proti Juventusu razveselila predvsem trenerja Ronalda Koemana. “Pokazali smo sijajno predstavo proti zelo močni evropski ekipi. Ustvarili smo si veliko priložnosti, srečen sem zaradi stila igre in karakterja, ki smo ga pokazali. To je bila naša najboljša predstava v sezoni, vsekakor najbolj popolna,” je bil zadovoljen Nizozemec, ki je v primerjavi z El Clasicom v začetno postavo vrnil Antoina Griezmanna, Frenkie de Jong je dobil nekoliko bolj defenzivno vlogo, mladi Pedri pa je dobil prednost pred Ansujem Fatijem.