Ob 20.00 ekskluzivno na SK 1: Da bomo lažje počakali na spektakel, bo poskrbel Švicko

Liga prvakov 19. Mar 20149:06 > 13:02

Ljubljana – Miha Penko bo v današnjem studiu Lige prvakov gostil primorskega mojstra okroglega usnja, Alfreda Jermaniša. Začenjamo ob 20.00, nekaj minut pred 20.45 neposredni prenos srečanja Manchester United vs. Olympiacos. Ekskluzivno na SK 1!

Napetost narašča. Pred nami sta še zadnja dva povratna obračuna osmine finala Lige prvakov. Nogometni navdušenci širom sveta čakajo še na zadnja dva udeleženca četrtfinala. Na SK 1 si v neposrednem prenosu oglejte obračun med Manchester Unitedom in Olympiacosom. Grki imajo s prve tekme prednost dveh zadetkov, Angleži bodo imeli na svoji strani navijače. V vsakem primeru si obetamo novo nogometno poslastico.

Da bo spremljanje tekme še nekoliko bolj zanimivo, bo v studiu poskrbel naš tokratni gost Alfred Jermaniš. Legendarni Švicko velja za sogovornika namazanega jezika in polnega zanimivih anekdot. Miha Penko bo skupaj z nekdanjim odličnim nogometašem, danes pa trenerjem mlajših selekcij v Trstu poskrbel, da boste lažje počakali na začetek srečanja.

Tudi tokrat smo za vas pripravili zanimive prispevke. Sebastijan Smodiš se bo dotaknil Olympiacosa. Eden največjih evropskih klubov v zadnjem času preživlja eno najlepših obdobij v zgodovini. V domačem prvenstvu so povsem zasenčili Panathinaikos, odlično jim gre od rok tudi na mednarodnem prizorišču.

Toni Cahunek je “na muho” vzel rdeče vrage. Letos povsem neprepoznavni Manchester United po odhodu Alexa Fergusona ne najde prave kemije, s katero bi serijsko zmagovali. Cahunek je pred kamero povabil tudi Perota Lovšina, legendarnega slovenskega rokerja in odličnega poznavalca nogometa. Svoje bo dodal tudi Boštjan Belčič, ki bo nekaj besed namenil Fergusonu.

Ne poazbite niti na našo veliko nagradno akcijo, po koncu studijskega dela pa si oglejte še vrhunce drugega današnjega srečanja med Realom in Schalkejem.

Liga prvakov, osmina finala, povratni tekmi:

Ob 20.00 v živo na SK 1:

Manchester United – Olympiacos /0:2/

Borussia Dortmund – Zenit /4:2/

// – izid prve tekme

Author: Ž. Š.