Ob 20.00 ekskluzivno na SK 1: Atletico ali Barcelona?

Liga prvakov 9. Apr 20149:47 > 10:36

Ljubljana – Atletico Madrid ali Barcelona? To je sedaj vprašanje. Španska giganta bosta nocoj na Vicente Calderonu odločila, kdo bo napredoval v polfinale. Kdo se bo pridružil Chelseaju in Realu med štirimi najboljšimi, spremljajte nocoj od 20.00 naprej ekskluzivno na SK 1!

Prvo srečanje v prestolnici Katalonije se je končalo brez zmagovalca. Zaradi zadetka v gosteh so pred povratno tekmo v odtenek boljšem položaju nogometaši Atletica. Toda tudi pri Barceloni imajo svojo računico. S hitrim zadetkom bi poskrbeli za nogometno predstavo za sladokusce in nasprotnike prisilili v bolj napadalno igro.

Diego Simeone se pred tekmo sooča s številnimi težavami. Zagotovo bo pogrešal Ardo Turana, vprašljiv je tudi nastop prvega zvezdnika in strelca Diega Coste. Pri Barceloni podobnih težav nimajo, če izvzamemo zdaj že nekaj časa poškodovanega prvega vratarja Victorja Valdesa, ki ga bo v kar čim večji meri poskušal zamenjati veteran Jose Manuel Pinto.

S prenosom začenjamo ob 20.00, ko boste sprva lahko spremljali studijski del oddaje z Zlatkom Zahovičem v glavni vlogi, nekaj minut pred 20.45 pa se selimo na Vicente Calderon. Vabljeni v našo družbo!

Na drugi današanji tekmi se bosta udarila Bayern in Manchester United. Prva tekma se je prav tako končala z izidom 1:1.

Liga prvakov, četrtfinale, povratni tekmi:

Sreda, ob 20.00 v živo na SK 1:
Atletico Madrid – Barcelona /1:1/

Bayern München – Manchester United /1:1/

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images