Kdo vse je pristal v idealni ekipi Lige prvakov?

Liga prvakov 26. Maj 201416:43 > 16:56

Ljubljana – Mnenja so vedno različna, a bržkone so si prav vsi izbranci vsi zaslužili svoje mesto v idealni enajsterici Lige prvakov po izboru priznanega nogometnega portala goal.com.

Sprva spomnimo, da je finale Lige prvakov po podaljšku s 4:1 dobil Real in v žalost zavil navijače mestnega tekmeca Atletica. Za galaktike je bil to jubilejni deseti naslov evropskih prvakov, za nameček pa so v najboljši postavi pristali kar štirje igralci Reala.

Ob prvem strelcu Cristianu Ronaldu tudi Angel Di Maria, Luka Modrić in Sergio Ramos. Po mnenju goal.com je od vratarjev svoje delo najbolje opravil mladi belgijski up v vratih Atletica Thibaut Courtois. Iz vrst colchonerosov sta med najboljšimi pristala še Miranda in Felipe Luis. V najboljši enajsterici so se znašli še Branislav Ivanović (Chelsea), Philipp Lahm (Bayern München), Marco Reus (Borussia Dortmund) in Zlatan Ibrahimović (PSG).

Idealna postava Lige prvakov:Thibaut Courtois (Atletico Madrid); Branislav Ivanović (Chelsea), Sergio Ramos (Real Madrid), Miranda (Atletico Madrid), Felipe Luis (Atletico Madrid), Philipp Lahm (Bayern München); Luka Modrić (Real Madrid), Angel Di Maria (Real Madrid), Marco Reus (Borussia Dortmund); Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Zlatan Ibrahimović (PSG).

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images