Vse tri domače tekme Maribora ekskluzivno na Sport Klubu!

Liga prvakov 28. Avg 201420:24 > 20:36
Ljubljana – Vse tri domače tekme Maribora v Ligi prvakov si boste v živo lahko ogledali na SK 1! Chelsea, Schalke in Sporting so trije tekmeci slovenskih prvakov v skupinskem delu Lige prvakov. Prva tekma vijoličaste čaka 17. septembra proti Portugalcem v Ljudskem vrtu.
Po Laziu, kijevskem Dinamu in Bayerju se bo Maribor v svojem drugem nastopu v skupinskem delu Lige prvakov pomeril s Chelseajem, Schalkejem in Sportingom. Zveneča imena, ki bodo brez dvoma napolnile Ljudski vrt do zadnjega kotička.
Ker bo na voljo le okoli 12 tisoč vstopnic, bodo številni ostali razočarani in brez dragocenega lističa, a brez skrbi. Prav vse tri domače tekme vijoličastih si boste ekskluzivno lahko ogledali na SK 1.
Prva tekma bo na sporedu že čez slabe tri tedne, točneje 17. septembra, ko v štajersko metropolo prihaja Sporting. Mariborčane nato čakata dve zaporedni gostovanji pri Schalkeju (30. september) in Chelseaju (21. oktober). Le 14 dni kasneje sledi vrhunec, saj bo v Ljudskem vrtu na sporedu povratna tekma proti modrim iz Londona. Ne glede na vsa zveneča igralska imena, je prvi zvezdnik Chelseaja še naprej strateg Jose Mourinho, ki bo po Stožicah (poleti je v prijateljski tekmi z 2:1 odpravil Olimpijo) tako obiskal tudi nogometni hram pod Kalvarijo.
Konec novembra se bo zasedba Anteja Šimundže odpravila na Portugalsko, kjer jo čaka gostovanje pri Sportingu. Za zaključek pa Maribor 10. decembra pred svojimi zvestimi navijači čaka še domači obračun proti Schalkeju.
Na Sport Klubu bomo seveda z velikim ponosom poskrbeli za vse tri prenose domačih tekem in še dodatno obogatili celotno vsebino.
Liga prvakov, skupina G, vse tekme Maribora:
17. september, Ljudski vrt:
Maribor – Sporting
30. september, Arena AufSchalke:
Schalke – Maribor
21. oktober, Stamford Bridge:
Chelsea – Maribor
5. november, Ljudski vrt:
Maribor – Chelsea
25. november, Estádio José Alvalade:
Sporting – Maribor
10. december, Ljudski vrt:
Maribor – Schalke

Author: Žiga Švigelj, Foto: Getty Images