Sporting čaka peklensko vzdušje: Ljudski vrt bo pokal po šivih

Liga prvakov 11. Sep 201415:53 > 15:56

Ljubljana – Nogometaše lizbonskega Sportinga pa tudi Chelseaja in Schalkeja ob gostovanju v Ljudskem vrtu čaka pravi pekel, saj so slovenski prvaki sporočili, da so vse tri domače tekme v skupini G že razprodane. Maribor vs. Sporting v sredo od 19:25 naprej v živo na SK 1!

“Četrtek, ob 9:58. Prodan je bil še zadnji komplet vstopnic za Ligo prvakov. Najvztrajnejši, ki so se ponoči ali zjutraj postavili v vrsto pred Vijol’čno Bajto, so si še zagotovili mesta na polnih tribunah. Domače tekme v skupini G proti Sportingu, Chelseaju in Schalkeju so razprodane,” so pri Mariboru s ponosom zapisali na uradnem Facebook profilu, ki ima že preko 100 tisoč všečkov.

“Imamo najmanjši stadion v skupinskem delu, zanimanje pa večkrat presega kapaciteto in vstopnic ni dovolj za vse zainteresirane. V skupinskem delu je vsak gostitelj zavezan k rezervaciji še večjega števila sedežev za potrebe Uefe in njenih partnerjev, kot je bilo predpisano za play off. Sami pa smo morali spoštovati vse pogodbene obveznosti do klubskih sponzorjev, določen del vstopnic je bil namenjen za igralce in njihove družinske člane, za otroke iz naše nogometne šole ter njihove starše, za navijaško skupino Viole, člane baznih postaj, tukaj je še obvezna ‘kvota’, ki pripada gostujočemu klubu, tako da – razumljivo – nismo mogli ustreči vsem prošnjam,” dodajaj pri vijoličastih.

Brez dvoma se 17. septembra, 5. novembra in 10. decembra pod Kalvarijo obeta prava nogometna “čaga”. Številni so seveda ostali brez dragocenega lističa papirja, a brez skrbi. Prav vse tri domače tekme vijoličastih si boste ekskluzivno lahko ogledali na SK 1. Prvo že v sredo, ko bomo s studijskim delom pred srečanjem Maribor vs. Sporting začeli ob 19:25.

Nekaj vstopnic si boste z nekaj sreče lahko zagotovili tudi s pomočjo Sport Kluba, kjer za vas pripravljamo kar nekaj zanimivih nagradnih iger.

Liga prvakov, skupina G:

Sreda, 17. 9., ob 19:25 ekskluzivno na SK 1:Maribor – Lizbona

Chelsea – Schalke

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images