Ob 20:00 ekskluzivno na SK 1: Ne Zahovič, v studio Lige prvakov prihaja Mertelj

Liga prvakov 18. Feb 201512:53 > 12:58

Ljubljana – Miha Penko bo v današnjem studiu Lige prvakov z začetkom ob 20:00 na SK 1 gostil stebra Maribora in občasnega slovenskega reprezentanta Aleša Mertlja. Predhodno napovedani Zlatko Zahovič zaradi neodložljivih obveznosti odpovedal svoj prihod, a dodal, da bo že kmalu obiskal naš studio. Danes začnemo ob 20:00 ekskluzivno na SK 1!

Liga prvakov se po zimskem premoru vrača na Sport Klub. Potem ko smo leto 2014 zaključili z obračunom Maribora in Schalkeja, bomo letošnje začeli z obračunom rudarjev proti madridskemu Realu. Galaktiki so izraziti favoriti, nenazadnje so pred letom dni v isti fazi tekmovanja z Nemci opravili s kar 9:2, a nekoliko slabša forma aktualnih branilcev naslova Schalkeju vliva nekaj dodatnega upanja. Tudi strokovnjaki napovedujejo izjemno izenačeno tekmo, ki jo bo še dodatno začinil italijanski obračun med Robertom Di Matteom in Carlom Ancelottijem ob stranski črti.

Studijski del programa se začenja ob 20:00 ekskluzivno na SK 1, ko vas bo ob Mihi Penku pozdravil Aleš Mertelj. Dolgoletni član Maribora in občasni slovenski reprezentant odlično pozna Schalke, s katerim se je v letošnji sezoni pomeril že dvakrat, kakor tudi Real, ki mu v zadnjem času ne gre vse po načrtih.

Da boste prvo srečanje osmine finala pričakali opremljeni z vsemi informacijami, sta poskrbela Sebastijan Smodiš in Boštjan Belčič. Prvi je pokukal v tabor Reala, drugi pa preveril razmere na severu Nemčije. Pozabili nismo niti lanskoletnega obračune med Schalkejem in Realom in še marsikaj zanimivega.

Na SK 1 začnemo točno ob 20:00 – vabljeni v našo družbo.

Liga prvakov, osmina finala, prve tekme:

Sreda, ob 20:45 v živo na SK 1:

Schalke – Real MadridBasel – Porto

Author: Ž. Š.