Ob 19:45 ekskluzivno na SK 1: V studiu Lige prvakov Ibraimi in Židan

Liga prvakov 11. Mar 201514:37 > 15:20

Ljubljana – Miha Penko bo v današnjem studiu Lige prvakov, ki se na SK 1 začenja ob 19:45, gostil strelca mariborskega zadetka proti Chelseaju Agima Ibraimija in Gregorja Židana. Vabljeni v našo družbo!

Nocoj bomo dobili še dva četrtfinalista Lige prvakov. Favorita za naslednji dve mesti med osmerico sta Chelsea in Bayern, a v športu, sploh v nogometu, favoriti ne zmagujejo vedno. Na Stamford Bridgeu se nam obeta prava nogometna poslastica. Chelsea in PSG sta se srečala že pred letom dni, ko so bili uspešnejši Londončani, zato so Parižani še toliko bolj odločni, da bodo letos oni tisti, ki se bodo veselili napredovanja. Če jim bo uspelo, izveste na SK 1, kjer s studijskim delom prenosa začnemo ob 19:45!

Miha Penko bo tokrat gostil Agima Ibraimija in Gregorja Židana. Makedonski reprezentant se je v dresu Maribora v uvodnem delu najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja z modrimi iz Otoka pomeril dvakrat. Na tekmi v Ljudskem vrtu jim je zabil tudi prečudovit zadetek in bo seveda več kot primeren sogovornik pred današnjim mega spektaklom. O drugem gostu ne gre izgubljati besed. Židana brez najmanjšega kančka dvoma lahko označimo za legendo slovenskega nogometa, ki odlično pozna razmere v svetovnem nogometu in bo brez dvoma našel odgovor na vsa vprašanja našega voditelja.

Kot vedno, smo za vas tudi tokrat pripravili zanimive prispevke. Sebastijan Smodiš je na radar vzel Londončane oziroma predvsem njihova odlična vratarja – Thibauta Courtoisa in Petra Čecha. Srečko Ferlež se je na drugi strani osredotočil na PSG, Zlatana Ibrahimovića in ostale člane vse boljšega kluba iz francoske prestolnice, ki ga z visokimi obrati poganjajo arabski naftni milijoni. Nekaj prostora smo namenili tudi Nemanji Matiću in številnim ostalim zanimivostim.

S studijskim delom začenjamo ob 19:45 – pridružite se nam in kar čim bolje pripravljeni dočakajte začetek tekme na Stamford Bridgeu, kamor se selimo nekaj minut pred 20:45!

Liga prvakov, 1/8 finala, povratni tekmi:

Ob 19:45 v živo na SK 1:Chelsea – PSG /1:1/

Bayern – Šahtar /0:0/

Author: Ž. Š., Foto: Primož Lovrič