Nedved: Real ni na ravni Bayerna in Barcelone

Liga prvakov 2. Apr 201516:13 > 21:37

Ljubljana – Legendarni Pavel Neved že z nestrpnostjo pričakuje prve četrtfinalne obračune Lige prvakov. Kot glavna favorita za končno slavje vidi Bayern in Barcelono, medtem ko Realu ne pripisuje toliko možnosti. V sredo, 15. 4., ob 19:45 ekskluzivno na SK 1 PSG vs. Barcelona!

Direktor Juventusa ima v letošnji sezoni kar nekaj razlogov za zadovoljstvo. Stara dama iz Torina še naprej prevladuje v Serie A in zelo uspešno nastopa tudi v Ligi prvakov, kjer se je prebila med osem najboljših ekip v Evropi. Aktualne italijanske prvake v četrtfinalu čaka Monaco, na papirju gledano verjetno najšibkejši nasprotnik med osmerico. “Jasno je, da je bilo v bobnu nekaj veliko bolj odmevnih nasprotnikov, ki bi jih lahko dobili, toda Monaca ne smemo podcenjevati,” opozarja Nedved in dodaja: “Doma so bili blizu izpada, toda v Londonu so me na tekmi proti Arsenalu navdušili.” Monaco je v Londonu slavil s 3:1 in po zaslugi več zadetkov v gosteh napredoval kljub porazu pred svojimi navijači z 0:2.

  • NE SPREGLEJTE: 15. 4. ob 19.45 ekskluzivno na SK 1 PSG vs. Barcelona!

Nekdanji češki reprezentant je spregovoril tudi o glavnih favoritih za končno slavje. “Dobro je za Juventus, da smo se izognili Barceloni in Bayernu, ki sta najboljši ekipi v Evropi v tem trenutku,” meni Nedved. Kaj pa madridski Real? Galaktiki branijo naslov in lahko postanejo sploh prva ekipa z dvema zaporednima zmagama v sedanji različici Lige prvakov. “Real Madrid ni na istem nivoju kot lani. Toda vse se lahko spremeni zelo hitro,” je dejal Nedved.

Na SK 1 PSG vs. BarcelonaLiga prvakov se na male zaslone vrača čez dober teden dni, ko si boste na SK 1 lahko ekskluzivno ogledali prvi četrtfinalni obračun med PSG in Barcelono.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images