Totti po žrebu previden, Juventus odhaja na Wembley

Liga prvakov 11. Dec 201714:36 > 14:41
Paolo Bruno, Getty Images Sport

Nogometaše Juventusa v osmini finala lige prvakov proti Tottenhamu zagotovo čaka izredno težka naloga. Na papirju lažjega nasprotnika je dobila Roma, ki se bo za četrtfinale borila s Šahtjarjem iz Donjecka.

Nekdanji nogometaš Rome in trenutno član upravnega odbora Francesco Totti je kljub dejstvu, da je bil žreb za Romo zelo naklonjen, v napovedih zelo previden.

Ko pogledamo seznam možnih nasprotnikov žreb deluje zelo dober. A nasprotnika ne smemo podcenjevati. Tako fizično kot tehnično so zelo kvalitetna ekipa, ki še posebej dobro igra pred svojimi navijači,” je žreb opisal Totti.

Nekdanji napadalec se je dotaknil tudi ukrajinskega državnega prvenstva, ki se zaključuje tik pred prvo tekmo osmine finala lige prvakov.

To bo za nas mala prednost, saj se lahko do februarja zgodi marsikaj. Imamo tri mesece, da se dobro pripravimo, trenutno pa se osredotočamo le na tekme v Serie A. Ekipa premore dobro kemijo, atmosfera v slačilnici je dobra. Naša največja želja pred žrebom je bila le ta, da namučimo vsakega nasprotnika,” je zaključil Totti.

Na komentar predstavnikov Juventusa zaenkrat še čakamo, vsekakor pa pri bianconerih niso navdušeni. Tottenham bo izredno težak nasprotnik, to pa bo tudi prva medsebojna tekma omenjenih klubov. Zaenkrat so se pri aktualnih italijanskih prvakih oglasili le preko Twitterja, iz objave pa lahko sklepamo, da se veselijo obiska Wembleyja.